Riskerar Selena att tappa sina yngre fans ?

Filed under: Selena Gomez

Selena Gomez nya film , "Spring Breakers" har redan fått en hel del publicitet, även om det inte är lockigt. Att veta historien, kan vi säga att det kommer att bli hård "piller att svälja," för att se vad som kommer att kräva roll Disney stjärnor filmen. Selena på skärmen kommer att ansluta Vanessa Hudgens och Ashley Benson och fjärde skådespelerskan (fortfarande ville ha). Är detta en mer vuxen roll, löper Selena risken för separation från hennes yngre fans?
Denna nya roll kommer att ta bort från månen, magi som har välsignats i tv-serien "Magi på Waverly Place" , en rörelse i stället för kriminalitet och droger. Disney-stjärnan går med vänner för att råna en restaurang för att betala för jullovet. Så småningom hamnar i fängelse. När en knarklangare drar dem därifrån, måste betala tillbaka honom och vad han vill göra, är det inte snyggt. Knarklangare, spelad av James Franco, talar om för dem som dödade dina konkurrenter.
Detta är en möjlighet för Selena och Vanessa Hudgens, som är skyldig berömmelse High School Musical, men Ashley Benson, vars serier Pretty Little Liars rankades första namnet i listan över kändisar. Hem på lådan föreslog att någon från showen Hannah Montana kan spela en fjärde person i brottet filmen. Oavsett om de pratade om Miley Cyrus ?

-selenagoomezz
   Namn:
    Kom ihåg mig?
   E-postadress: (publiceras ej)
   
   URL/Bloggadress:
   
   Kommentar: